11 January 2014

Peraduan Gambar Tahun Baru di Facebook GempakStarz

First time aku join peraduan kat Facebook ni, excited pulak, so bloggers and readers kalau sudi apa salahnya sumbang 1 "LIKE" sebagai undi untuk penyertaan aku ni. 

Cara nak UNDI? Mudah jer..

Buka Facebook terlebih dahulu kemudian klik pada gambar di bawah dan anda akan dihantar terus ke muka pengadilan.. haha ke page Gempak Starz la :) Lepastu nampak gambar sebijik macam ni. tekan button "LIKE".
 Selesai.. senang kan?
TERIMA KASIH!! Korang telah menyokong aku :)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151896469106169&set=a.10151847764036169.1073741904.110946776168&type=1&theater


Eh..korang BERMINAT nak join?
Boleh. Boleh.

Baca terma dan syarat ni :

Peraduan Gambar Tahun Baru di Facebook GempakStarz dan LINE! 

1. Add GEMPAK STARZ di LINE dan Like page Facebook GEMPAK STARZ.

2. Ambil gambar foto dengan mana-mana produk GEMPAK STARZ / Line dan Posing secara kreatif.

Tema foto: Hari Natal/ Tahun Baru/ Tahun Baru Cina bersama GEMPAK STARZ & LINE.

Ambil gambar bergaya sama ada dengan pakaian baru, cosplay, aktiviti-aktiviti percutian, perayaan tahun baru, Hari Natal, atau Tahun Baru Cina. Photo editing adalah digalakkan. ( Bagi mereka yang malu ; boleh memakai topeng atau menutup sebahagian daripada muka dengan cara yang kreatif ) Setiap peserta hanya boleh menghantar SATU gambar. ( Jika lebih daripada satu dihantar, hanya satu akan di-post di FB GEMPAK STARZ )

3. Hantar gambar kepada GEMPAK STARZ dengan PM FB. Sertakan foto bersama <nama> <no IC><nombor telefon> <Address>

4. JANGAN POST GAMBAR DI FB GEMPAK STARZ tanpa PM gambar kepada admin. Admin akan post gambar-gambar di FB untuk para peserta serta-merta sekiranya gambar peserta dipilih untuk penyertaan. Admin akan memberi markah berdasarkan skala 1-100 bagi setiap gambar. Jika gambar dipilih untuk dipaparkan di GEMPAK STARZ, admin akan PM peserta bahawa gambar itu telah dipost .

5. Gambar dengan bilangan yang ‘LIKE’ paling banyak dan markah tertinggi yang diberikan oleh admin akan menang.

6. AMARAN : Gambar-gambar diserahkan kepada FB GEMPAK STARZ tidak boleh mengandungi rupa bogel, lucah , perbuatan/ aksi tak senonoh atau terlalu seksi termasuk imej yang akan menyebabkan konflik dengan sensitiviti agama, kaum, politik dan budaya orang lain. JIKA imej terlarang dihantar ke GEMPAK STARZ , gambar tidak akan dipilih. Apa-apa percubaan untuk post gambar pertandingan pada GEMPAK STARZ tanpa melalui admin akan dipadam apabila dijumpai.

7. Peserta perlu tag rakan-rakan di gambar-gambar dan menggalakkan gambar-gambar kepada rakan-rakan dengan meminta mereka untuk ‘Like’ FB GEMPAK STARZ dan ‘Like’ gambar yang telah dimasukkan dalam peraduan .

8. Akan ada pemenang tempat pertama , tempat ke-2 , tempat 3 & 10 hadiah saguhati.

9. Tempoh penyerahan foto bermula : 9 am pada 16 Disember 2013 .
Tarikh akhir penyerahan : 6pm pada 31 Januari 2014 .
Penghantaran selepas 6 pm 31 Januari 2014 tidak akan dilayan.
Tempoh mengundi (dengan ‘Like’ gambar) bermula dengan serta merta selepas gambar telah di-post sehingga 2 Februari 2014.

10. Pemenang pertandingan akan diumumkan pada 3 Feb 2014 .

GEMPAK STARZ berhak untuk mengubah suai peraturan dan mengubah peraturan tanpa notis terlebih dahulu. Keputusan peraduan ini tidak boleh dipertikaikan dan apa-apa percubaan untuk berdebat ke atas keputusan tidak akan dilayan. GEMPAK STARZ juga berhak untuk bertukar-tukar hadiah dengan sesuatu yang lain sama nilai jika relevan.

https://www.facebook.com/gempakstarzpage
Klik gambar untuk ke facebook GempakStarz


 ----------------------BEHIND THE SCENE--------------------------- 

TQ baby.. u helped me a lot ! :)


Wish you were here..eh silap.. 
WISH ME LUCK !
THANK YOU :)

2 comments:

 

sarasafran™ Copyright © 2013 Idea by Mysara