28 February 2018

Jambu Bol

0 comments
Maaflah kalau post kali ni buat uolls ngences πŸ˜“
Barang rare ni, susah nak jumpa.. nama dia jambu bol. Dulu zaman kanak2 jadikan jambu bol ni sebagai bola masa main besbol. huhuhu Dah besar ni, kalau jumpa memang hargai sangat la, terus masuk mulut πŸ’¦

 Basuh bersih2.. hiris kecil2, buang biji dia. letak dalam mangkuk bersama gula dan kicap.. pehhhh gimme 2 minutes. i will finish it πŸ˜‹πŸ˜‹


Tommee Tippee Lazada

0 comments
Sempena CNY 2018, Lazada ada buat sale untuk selected item dan salah satunya botol Tommee Tippee ni. Bukan murah jer, terlajakkk murah. 

 
Memandangkan ni jer botol yang Syahmi serasi, aku pon taklah melepaskan peluang murah2 ni. hahaha


Aku order sehari sebelum raya cina, lepas 3 hari barang sampai.. Unexpected. cepat jugaklah, maybe sebab bukan pakai pos laju.. hehehehehehe 😝
 

Dalam sekotak ada 3 botol, kotak wrapped dengan bubble tu, setiap botol tu wrapped dgn plastic. So nice lah kat sini... cun!

 Simpan dulu 2 botol, guna 1 eh syahmi 😘

TQ lazada πŸ’œ
 

sarasafran™ Copyright © 2013 Idea by Mysara