11 August 2013

Sentuhan ayah.

Malam raya, ayah request buat satu video untuk dia, dia suruh combine semua gambar2 masa dia kat tanah suci Makkah tu jadikan video, sebelum ni aku dah buat, tapi dia cakap video tu 15 minit sekejap sangat dan gambar aku masukkan tu sikit.

Malam raya hari tu aku pon buat video baru, dah susun gambar, masukkan description & lagu siap2 video dalam 25 minit aku pon publish. 

Untuk pengetahuan, Mr Becky (laptop aku) ada masalah kompilasi skrin tak berfungsi. Rasanya nak 7 bulan skrin tu kelabu asap jer.. so masa buat editing tu guna vga kabel sambung ke tv.

Nak publish video 25minit tu nak siap 100% mak aii lamanya, sempat iron baju 5 pasang =.=

Ayah belek2 ape tah kat skrin laptop tu masa aku tengah iron baju, aku datang balik tengok2 jer dah..............

 ehh, rasa seperti mimpi, cam tak cayer. skrin dah oke :) :)

ayah kata tangan dia ada "magic".

dah siap2 buat movie, shutdown laptop. Malam tadi try on.. skrin dah oke..boleh bukak facebook lagi. hmm ape yang ayah buat sebenarnya? power betul.. btw, terima kasih ayah! sayang ayah ! <3

6 comments:

  1. wahh, mesti best kan bila tgok video tu, mesti rasa nak nagis jugak...

    #selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Video tu Dokumentari masa ayah & ma kat tanah suci. Salam Aidilfitri teena :)

      Delete
  2. kalau laptop rosak boleh hantar kat ayah awak tak?
    free of charge. bolehh? eheheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..alamak, nak try magic ayah saya ker..haha

      Delete
  3. wahh bestla ayah ade magic..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan :) happy sangat laptop dah oke.

      Delete

 

sarasafran™ Copyright © 2013 Idea by Mysara