01 February 2018

Guardian Sale

0 comments
Hari ni adik ajak pergi Guardian, dengan aku sekali terjebak membeli, banyak juga sale so capai2 jugak lah apa yang berkenan tu. haha ๐Ÿ˜€

So benda pertama sekali yang aku ambil tadi Facial Wash Eversoft Tomato & Cucumber. Actually dah lama setia dengan facial wash Eversoft cuma sebelum2 ni guna yang Avocado, Hari ni rasa nak try Tomato & Cucumber ni.. hihi ๐Ÿ˜„


Item kedua yang diambil tadi adalah Safi Pelembap muka, baca review macam okay,, tu yang beria nak cuba. semenjak ni kulit macam kering & ada jerawat.. grrr 

 Lepastu belikan syahmi m&m minis 7 adalah item2 lain.

Image result for m&m mini 
Last dah dekat kaunter baru teringat sebenarnya nak beli Iberet Folic, nasib baik ada ๐Ÿ˜…

Image result for iberet folic 

Ngam pukul 2 keluar ioi mall rushing masuk office.. hahaha ๐Ÿ˜‡
 

sarasafran™ Copyright © 2013 Idea by Mysara